Carmen Grebenișan de la Asia Express a vorbit despre problemele ei de sănătate. “Mi-a căzut o mare parte din păr”

Ultimele zile nu au fost tocmai bune pentru Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express. Aceasta a postat un video pe contul de Instagram, în care le spune admiratorilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. Se pare că toate problemele vin de la lipsa fierului din corp, după cum a spus și fosta […]

Carmen Grebenișan de la Asia Express a vorbit despre problemele ei de sănătate. “Mi-a căzut o mare parte din păr”

Ultimele zile nu au fost tocmai bune pentru Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express. Aceasta a postat un video pe contul de Instagram, în care le spune admiratorilor cu ce probleme de sănătate se confruntă.


Se pare că toate problemele vin de la lipsa fierului din corp, după cum a spus și fosta concurentă de la Antena 1. Astfel că aceasta a făcut mai multe investigații medicale.


“Nu știu de ce am avut căderea asta, dar mi-au amorțit mâinile, mi-au amorțit picioarele, mi-erau reci, transpirație, m-am simțit foarte slăbită.Dificultăți de respirație și din câte am înțeles e o lipsă de fier că din cauza asta mi-a și căzut o mare parte din păr”, a povestit Carmen Grebenișan într-un InstaStory pe Instagram.“Voiam să văd ce am. Vreau să fac analize și nu reușesc să mă programez. M-am enervat și m-am pus să alerg”, a continuat ea.