Care sunt cele 7 centre de vaccinare din Brașov, unde se poate administra vaccinul anti-COVID și pentru copii

Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani vor putea fi vaccinați anti-Covid începând cu data de 26 ianuarie, după cum a anunțat Comitetul naţional pentru coordonarea activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV). Dozele speciale pentru copii vor sosi în țară în perioada 21-25 ianuarie. La nivelul județului Brașov, copiii se pot programa pentru vaccinare [...] Articolul Care sunt cele 7 centre de vaccinare din Brașov, unde se poate administra vaccinul anti-COVID și pentru copii apare prima dată în Biz Brasov.

Care sunt cele 7 centre de vaccinare din Brașov, unde se poate administra vaccinul anti-COVID și pentru copii

Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani vor putea fi vaccinați anti-Covid începând cu data de 26 ianuarie, după cum a anunțat Comitetul naţional pentru coordonarea activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV). Dozele speciale pentru copii vor sosi în țară în perioada 21-25 ianuarie. La nivelul județului Brașov, copiii se pot programa pentru vaccinare [...]

Articolul Care sunt cele 7 centre de vaccinare din Brașov, unde se poate administra vaccinul anti-COVID și pentru copii apare prima dată în Biz Brasov.