Care este complexul fizic al artistei Theo Rose și ce decize radicală a luat. „Nu pot să stau dărâmată”

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani a luat odecizie radicală cu privire la aspectul ei fizic. Artista cântărește până în 50 de kilograme, motiv pentru care a luat măsuri, pentru ca aparițiile sale pe cenă să fie impecapile. „Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. […]

Care este complexul fizic al artistei Theo Rose și ce decize radicală a luat. „Nu pot să stau dărâmată”

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani a luat odecizie radicală cu privire la aspectul ei fizic. Artista cântărește până în 50 de kilograme, motiv pentru care a luat măsuri, pentru ca aparițiile sale pe cenă să fie impecapile.


„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus.


Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”,a declarat Theo Rose pentru EGO.ro.


„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate.


Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată.


Nu vreau să mă fac vreo culturistă. Alți oameni au impresia că mă duc să slăbesc. Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?”, a mai spus Theo pentru sursa citată.