Candidatul PSD la Primăria Bătrâni, Florin Stoica: ”Oamenii trebuie respectați! Îi aștept la vot pentru SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!”

PSD îl propune la Primăria Bătrâni pe consilierul local Florin Stoica, cel care a acumulat suficientă experiență în administrație pentru a moderniza o comună neglijată de ani buni. ”Vreau să le readuc locuitorilor comunei zâmbetul pe care l-au pierdut în ultimii 10 ani, timp în care la noi nu s-a făcut mai nimic. Am lucrat […] Articolul Candidatul PSD la Primăria Bătrâni, Florin Stoica: ”Oamenii trebuie respectați! Îi aștept la vot pentru SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Candidatul PSD la Primăria Bătrâni, Florin Stoica: ”Oamenii trebuie respectați! Îi aștept la vot pentru SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!”

PSD îl propune la Primăria Bătrâni pe consilierul local Florin Stoica, cel care a acumulat suficientă experiență în administrație pentru a moderniza o comună neglijată de ani buni.

”Vreau să le readuc locuitorilor comunei zâmbetul pe care l-au pierdut în ultimii 10 ani, timp în care la noi nu s-a făcut mai nimic. Am lucrat la mai multe proiecte pe care le voi pune în practică dacă cetățenii din Bătrâni îmi vor acorda votul de încredere duminică, la alegerile locale” susține Florin Stoica.

Acesta se mândrește cu o familie minunată și a demonstrat pe plan profesional că poate administra o firmă prin care a creat mai multe locuri de muncă.

Acum vrea să se implice în administrație pentru a transforma comuna Bătrâni dintr-una săracă într-una modernă, cu o infrastructură puternică, așa cum își doresc oamenii care s-au săturat de noroaie și promisiuni deșarte din partea actualei administrații.

Printre cele mai importante obiective de investiții se numără reabilitarea Drumului Comunal 34 și a străzilor adiacente prin lărgire, consolidare, rigole și asfaltare, extinderea Planului Urbanistic General și rețelei electrice în zona “Slobozia”,  regularizarea albiei pârâului “Bătrâneanca” pentru prevenirea inundațiilor, eroziunii și distrugerii carosabilului, refacerea punților pietonale în punctele Coasta Mare și Prund; construirea unui pod în satul Poiana Mare, modernizarea constructiei „Casa de apă“, reabilitare Școală din satul Poiana Mare, reabilitarea sediului primăriei și a Căminului Cultural.

Nu au fost uitate nici problemele cadastrale, candidatul PSD la Primăria Bătrâni propunând soluționarea problemei accesului la terenurile din zona Pripor prin demararea discuțiilor privind preluarea în domeniul public a drumului forestier care continuă DC 34, dar și realizarea cadastrului general și eliberarea titlurilor de proprietate pentru cetățeni în ordinea solicitărilor.

Pentru că tinerii reprezintă viitorul, Florin Stoica va demara construirea unei baze sportive și de agrement, înființarea unei echipe de fotbal și susținerea acesteia, amenajarea unor parcuri și locuri de joacă pentru copii, modernizarea școlii prin amenajarea unor spații adecvate pentru laboratoare și biblioteca prin accesarea de Fonduri Europene, acordarea de burse pentru copiii cu rezultate bune la învățătură și implicarea directă în promovarea de activități culturale și susținerea în continuare a ansamblului Perinița.

”Eu nu promit că voi rezolva toate probleme comunei din ultimii 20 de ani în următoarele șase luni, dar voi face tot ce îmi stă în puteri să modernizez comuna Bătrâni. Îi aștept pe locuitorii noștri la vot, duminică, 27 septembrie, pentru a produce SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!” ne-a declarat candidatul PSD la Primăria Bătrâni, Florin Stoica. (P.E.)

Galerie FOTO Așa arată acum comuna Bătrâni:

Articolul Candidatul PSD la Primăria Bătrâni, Florin Stoica: ”Oamenii trebuie respectați! Îi aștept la vot pentru SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.