Când scăpăm de ploi. La Ploiești temperatura maximă va ajunge la 20 de grade

ANM a emis o informare meteo de ploi abundente pentru Prahova până duminică dimineață la ora 8:00. De luni, vremea redevine caldă și însorită. Astăzi, în sudul, estul și centrul țării va continua să plouă, iar în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 25…30 […] Articolul Când scăpăm de ploi. La Ploiești temperatura maximă va ajunge la 20 de grade apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Când scăpăm de ploi. La Ploiești temperatura maximă va ajunge la 20 de grade

ANM a emis o informare meteo de ploi abundente pentru Prahova până duminică dimineață la ora 8:00. De luni, vremea redevine caldă și însorită.

Astăzi, în sudul, estul și centrul țării va continua să plouă, iar în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 35…40 l/mp în sud-estul Munteniei și în sudul Dobrogei. În regiunile sud-estice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h.

Duminică, șansele de ploaie scad, dar vremea rămâne închisă și mai rece pentru această perioadă, cu maxime ce nu vor depăși 14 grade la Ploiești.

De luni, vremea redevine caldă și însorită. La Ploiești maximele prognozate vor fi între 16 și 18 grade, dar nopțile vor fi reci, cu minime între 4 și 6 grade.

Sfârșitul săptămânii viitoare va aduce o vrmee și mai caldă cu mult soare și o maximăd e 20 de grade.

Articolul Când scăpăm de ploi. La Ploiești temperatura maximă va ajunge la 20 de grade apare prima dată în Observatorul Prahovean.