Călin Popescu Tăriceanu: Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dezminte informaţia că ar candida la alegerile parlamentare pe listele PSD şi se declară victima unui „fake news”. „Continuă „fake news-urile’ din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aş candida la alegerile parlamentare pe listele PSD!”, a scris pe Facebook liderul ALDE. Acesta a adăugat: „Realitatea este mai […]

Călin Popescu Tăriceanu: Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dezminte informaţia că ar candida la alegerile parlamentare pe listele PSD şi se declară victima unui "fake news".


"Continuă "fake news-urile' din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aş candida la alegerile parlamentare pe listele PSD!", a scris pe Facebook liderul ALDE.


Acesta a adăugat: "Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susţinut şi susţin că ar fi benefică o alianţa ALDE, PSD şi Pro România, ca o construcţie care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianţă nu se poate face, nu este din cauza noastră şi nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică".


"Vom continua să ne opunem încălcării Constituţiei de către dl Iohannis şi îl vom sancţiona în orice mod vom putea. Aşa că cine îşi freacă lăbuţele că scapă de noi trebuie să-şi pună pofta în cui. Ţineţi minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!", a mai scris Tăriceanu.