Cadouri călduroase numai bune de iarnă pentru ea și el

Când iarna e în toi și căldura trebuie să fie la fel. Altfel nu se poate, iar un cadou călduros și pufos e mai mult decât bine-venit. Hmm, dar oare care să fie acel cadou care aduce un zâmbet pe buze atât ei, cât și lui? Ei bine, ia să dau secretul în vileag. Este […]

Cadouri călduroase numai bune de iarnă pentru ea și el

Când iarna e în toi și căldura trebuie să fie la fel. Altfel nu se poate, iar un cadou călduros și pufos e mai mult decât bine-venit.


Hmm, dar oare care să fie acel cadou care aduce un zâmbet pe buze atât ei, cât și lui? Ei bine, ia să dau secretul în vileag. Este vorba de pijamale și halate. Da, da, ai auzit bine: de pijamale și halate. Acestea nu sunt numai cute, ci și comfy, apreciate de absolut fiecare persoană. 


Hai mai bine să vedem câteva tipuri de halate și pijamale în funcție de croială. Să începem cu halatele pentru bărbați.


1) Halatele basic pentru bărbați


Halatele basic au o croială practică, parte peste parte, cordon în talie și un design clasic. Pot fi purtate și ca halate de baie, mai ales dacă sunt confecționate din materiale funcționale.


De exemplu sunt unele halate care pot fi purtate pentru a te încălzi sau după baie, fiind realizate din micropluș moale. Acesta nu ține doar de cald, ci și te ajută să te relaxezi. Oricum, cu un halat ai asigurat confortul perfect. 


De asemenea, poți alege modele care ajung până în mijlocul coapselor, deasupra genunchilor sau sub genunchi, în funcție de preferință. Mai rămâne doar să alegi culoarea preferată. Dintr-o gamă variată poți îmbrățișa culorile calde, reci sau neutre. Depinde doar de tine. 


2) Halatele cu glugă pentru bărbați


Vei aprecia maxim acele halate de baie cu glugă mai ales după duș, după baie sau după un înot binemeritat. Gluga absoarbe excesul de apă din păr, acesta uscându-ți-se rapid. Ba mai mult, numai bine te poți înfofoli în el pentru a te încălzi imediat. 


Halatele cu glugă pot avea un design îndrăzneț sau clasic. Unele au și buzunare practice, cordon în talie, în timp ce altele sunt tip poncho. Acestea din urmă au un finisaj clasic de tip terry, materialul fiind moale și catifelat la atingere. Gusturile nu se discută, însă orice ai alege nu vei da greș. 


La femei, lucrurile nu stau cu mult mai diferit.3) Halate basic de damă


Acestea se caracterizează prin confortul simplu, lipsit de prea multe „brizbizuri”. Croiala clasică este petrecută în față și legată cu un cordon, dar spre deosebire de halatele pentru bărbați poți găsi și halate cu fermoar. 


Desigur, pot fi purtate și ca halate de baie. Poți găsi halate de baie damă confecționate din materiale funcționale, plăcute la atingere și catifelate. Unele sunt decorate cu broderii discrete, dantelă delicată sau tivuri decorative. 


Domnișoarele și doamnele pot alege dintr-o multitudine de culori, bucurându-se astfel de eficiența unui halat ce nu poate fi tăgăduită. 


4) Halate cu glugă pentru femei 


Halatul cu glugă este o necesitate mai ales că te scutește de prosopul care îți înfășoară părul și alunecă mereu. Te asigur că vei adora un halat cu glugă. Când vine vorba de un înot în piscină, de o ședință la spa, de o baie sau duș, hop, tragi gluga pe cap și problema e ca rezolvată. Părul umed ți se va usca rapid datorită materialelor eficiente. 


Halatele cu glugă sunt confecționate nu doar din micropluș, ci și din materiale călduroase sau bumbac. Asemenea halatelor pentru bărbați, sunt disponibile în mai multe lungimi și modele, iar cele mai multe au și buzunare în care poți păstra produsele de primă necesitate. 


Să aruncăm o privire și asupra pijamalelor. 
5) Pijamale bărbați 


Este surprinzător cât de diferite forme și croieli pot avea niște pijamale de bărbați. Însă componenta principală ar trebui să fie întotdeauna confortul, astfel încât mișcarea în timpul somnului să nu fie restricționată. 
Sfatul meu este să alegi mereu acele pijamale confecționate din materiale naturale de cea mai bună calitate. Așa vei putea fi sigur că te vei odihni liniștit. Totodată, poți alege dintre o pijama clasică cu închidere cu nasturi și mâneci lungi, un set din bumbac sau o cămașă de noapte. 


Ce e sigur e că ai din ce alege. 


6) Pijamale damă 


Când vine vorba de pijamale damă trebuie să recunoaștem că ne interesează și cum arată. Designul joacă un rol primordial. Ei bine, unele femei adoră cămășile de noapte, altele - pijamalele confortabile. 


Indiferent de preferință, de forme și dimensiuni, dacă știi unde să cauți vei găsi pijamaua preferată.  


Modelele sunt diverse, dar nu neglija calitatea materialului. De acesta depinde somnul tău. 


Concluzie


Pufos și călduros - sună chiar bine! Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de iarnă pentru ea și el. Crede-mă că n-ai cum să dai greș când vine vorba de un halat sau de o pijama. Spor la cumpărături!