Cadavrul unui bărbat, găsit în camera unui hotel din Otopeni

Cadavrul unui bărbat a fost găsit marţi, 19 septembrie, în camera unui hotel din Otopeni. Din primele informaţii, bărbatul ar fi murit în somn, informează News.ro. Poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 17:51, că într-o cameră dintr-un hotel situat în oraşul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat. Trupul neînsufleţit a fost descoperit […]

Cadavrul unui bărbat, găsit în camera unui hotel din Otopeni

Cadavrul unui bărbat a fost găsit marţi, 19 septembrie, în camera unui hotel din Otopeni. Din primele informaţii, bărbatul ar fi murit în somn, informează News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 17:51, că într-o cameră dintr-un hotel situat în oraşul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de o reprezentantă a hotelului, care s-a dus să verifice camera. Acesta trebuia să părăsească la ora 12.00 camera.

Este posibil ca bărbatul să fi decedat în somn, potrivit surselor citate de News.ro. De asemenea, este posibil ca bărbatul să fie cetăţean spaniol.

La faţa locului poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea bărbatului respectiv, cât şi pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept.