Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante

Articolul Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Vineri, 24 mai, la ora 16.00, începem festivalul bucuriei, al copilăriei și familiei- Antante Buzău Bulevardul Bălcescu va fi cuprins de culoare și artă cu artiști stradali din Argentina și până în Coreea de Sud, din Brașov și până la Buzău, în perioada 24-26 mai. Spectacole stradale, teatru, magie, personaje uriașe fascinante, concerte, păpușari, circari, […] The post Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante first appeared on Stiri de Buzau.

Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante

Articolul Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Vineri, 24 mai, la ora 16.00, începem festivalul bucuriei, al copilăriei și familiei- Antante Buzău Bulevardul Bălcescu va fi cuprins de culoare și artă cu artiști stradali din Argentina și până în Coreea de Sud, din Brașov și până la Buzău, în perioada 24-26 mai. Spectacole stradale, teatru, magie, personaje uriașe fascinante, concerte, păpușari, circari, […]

The post Buzoienii sunt invitați la cea de-a patra ediție a Festivalului de artă stradală Antante first appeared on Stiri de Buzau.