Bunicilor, vă rog eu frumos, purtați mască! Din respect pentru noi, cei care vă protejăm

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse astăzi în traseul 44 din Ploiești, unde cel puțin două persoane vârstnice nu purtau masca de protecție, care este obligatorie la ieșirea din locuință! Fotografiile respective reprezintă una dintre explicațiile pentru care Ploieștiul a intrat în scenariul roșu, după ce rata de infectare covid a depășit 7 cazuri la […] Articolul Bunicilor, vă rog eu frumos, purtați mască! Din respect pentru noi, cei care vă protejăm apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Bunicilor, vă rog eu frumos, purtați mască! Din respect pentru noi, cei care vă protejăm

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse astăzi în traseul 44 din Ploiești, unde cel puțin două persoane vârstnice nu purtau masca de protecție, care este obligatorie la ieșirea din locuință!

Fotografiile respective reprezintă una dintre explicațiile pentru care Ploieștiul a intrat în scenariul roșu, după ce rata de infectare covid a depășit 7 cazuri la mia de locuitori.

Nu știu dacă bunicii respectivi cred sau nu în coronavirus.

Nu știu care este starea lor de sănătate și cum ar reacționa în cazul îmbolnăvirii cu temutul virus, dar am un mesaj pentru cei ca ei: Bunicilor, vă rog frumos, purtați mască! Din respect pentru noi, cei care vă protejăm!

 

 

 

Articolul Bunicilor, vă rog eu frumos, purtați mască! Din respect pentru noi, cei care vă protejăm apare prima dată în Observatorul Prahovean.