Bradley Cooper, atacat cu cuțitul la metrou, în New York. Ce a făcut celebrul actor ca să scape

Actorul Bradley Cooper a dezvăluit recent că, în urmă cu doi ani, a fost atacat de o persoană în timp ce se afla la metrou la New York, potrivit CNN. Actorul i-a făcut fotografii atacatorului și a relatat incidentul polițiștilor. Actorul din „Marea mahmureală„ și „A star is Born” a povestit incidentul care a avut […]

Bradley Cooper, atacat cu cuțitul la metrou, în New York. Ce a făcut celebrul actor ca să scape

Actorul Bradley Cooper a dezvăluit recent că, în urmă cu doi ani, a fost atacat de o persoană în timp ce se afla la metrou la New York, potrivit CNN. Actorul i-a făcut fotografii atacatorului și a relatat incidentul polițiștilor.


Actorul din „Marea mahmureală„ și „A star is Born” a povestit incidentul care a avut loc în 2019 la podcastul „Expert în fotoliu” cu Dax Shepard. Acesta a spus că a fost atacat de bărbatul respectiv chiar în jurul prânzului, în timp ce se afla la metrou.


Cooper a spus că purta căști și că nu a auzit nimic, dar l-a văzut pe bărbat îndreptând spre el cu un cuțit. Atunci, actorul a luat-o la fugă spre ieșire, potrivit CNN.


„Am sărit peste turnicheți, m-am ascuns după un stâlp și mi-am scos repede telefonul. El a sărit peste turnicheți și a fugit mai departe. I-am făcut o fotografie. Apoi l-am urmărit pe scări. A început să alerge pe 7th Avenue”, a povestit actorul. Acesta a spus că a abordat apoi un ofițer de poliție din apropiere, spunându-i ce a pățit.


Incidentul l-a marcat pe Bradley Cooper. După atac, a trebuit să meargă să-și ia fiica de la grădiniță și spune că a realizat că trăiește într-un oraș nesigur.