Boris Becker i-a scos din sărite pe gardienii de la închisoare: „Aici nu e room-service de hotel”

Condamnat pe 29 aprilie la doi ani și jumătate de închisoare în procesul de evaziune fiscală privind falimentul personal, fostul mare jucător de tenis Boris Becker, 54 de ani, are probleme cu paznicii de la închisoare britanică Wandsworth, relatează pubcația germană Bild, preluată de Blick. Fostul număr 1 din tenisul profesionist suferă de claustrofobie (n.r. […]

Boris Becker i-a scos din sărite pe gardienii de la închisoare: „Aici nu e room-service de hotel”

Condamnat pe 29 aprilie la doi ani și jumătate de închisoare în procesul de evaziune fiscală privind falimentul personal, fostul mare jucător de tenis Boris Becker, 54 de ani, are probleme cu paznicii de la închisoare britanică Wandsworth, relatează pubcația germană Bild, preluată de Blick.

Fostul număr 1 din tenisul profesionist suferă de claustrofobie (n.r. teamă patologică de spații închise), iar în weelendrul trecut a apăsat butonul de apel de urgență de mai multe ori. Motivul? Între altele, vrea ca ușa celulei sale să fie deschisă și în timpul nopții.

„După ce a continuat să apese butonul, dar fără a avea o urgență reală, Becker a fost avertizat că gardienii de serviciu nu sunt room-service de hotel”, a declarat un angajat al închisorii britanice pentru Bild.

Are un nou coleg de celulă

Comportamentul lui Becker ar putea avea și un alt motiv. Sextuplul campion de Grand Slam nu mai stă singur în celula de 6,5 metri pătrați, ci a primit un coleg. În plus, la Londra a plouat în ultimele zile și, dacă vremea este rea, plimbarea în curte este anulată.

Săptămâna trecuta, The Sun a scris că Becker e deranjat de „zgomotul constant” și nemulțumit de porțiile mici de mâncare din penitenciar.

El folosește alocația săptămânală de 10 lire sterline pentru a completa mesele cu ciocolată, biscuiți și banane de la cantină.