Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct

Bogdan Nica, directorul Spitalului Județean Ploiești, a suferit marți dimineață un infarct. În prezent acesta se află internat în sala de Coronarografie a spitalului pe care îl conduce unde i se acordă îngrijiri medicale. UPDATE: Starea managerului de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este stabilă în prezent. Acesta a trecut printr-o procedură de montare […] Articolul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct

Bogdan Nica, directorul Spitalului Județean Ploiești, a suferit marți dimineață un infarct. În prezent acesta se află internat în sala de Coronarografie a spitalului pe care îl conduce unde i se acordă îngrijiri medicale.

UPDATE: Starea managerului de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este stabilă în prezent. Acesta a trecut printr-o procedură de montare a unui stent coronarian.

Știre inițială

Bogan Nica a fost operat, în toamna anului 2020, pe cord deschis, la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, unde i s-a montat un bypass aortobifemural.

Potrivit antena3.ro, se pare că acesta suferea de sindromul Leriche, stadiul II de ischemie acută. 

Articolul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct apare prima dată în Observatorul Prahovean.