Bogdan de la Ploiești a măturat personal sala de cinema când a văzut mizeria lăsată după filmul Romina, VTM!: „Vă încurajăm să faceți curat”

Bogdan de la Ploiești a pus mâna pe mătură când a văzut ce mizerie a rămas în sala de cinema, după filmul Romina, VTM!, în care joacă și el. Deși impresionat de succesul filmului, Bogdan de la Ploiești le bate obrazul celor care au lăsat dezastru la cinematograf și i-a încurajat să facă și ei […]

Bogdan de la Ploiești a măturat personal sala de cinema când a văzut mizeria lăsată după filmul Romina, VTM!: „Vă încurajăm să faceți curat”

Bogdan de la Ploiești a pus mâna pe mătură când a văzut ce mizerie a rămas în sala de cinema, după filmul Romina, VTM!, în care joacă și el. Deși impresionat de succesul filmului, Bogdan de la Ploiești le bate obrazul celor care au lăsat dezastru la cinematograf și i-a încurajat să facă și ei curat la final, după exemplul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Romina, VTM!”, filmul în care apar vedete precum Bogdan de la Ploiești, BRomaina, Nicole Cherry, YNY Sebi, Selly, Tzancă Uraganu, Cosmina Păsărin și Cristina Pucean a debutat la cinema și a reușit să devină cel mai bine vândut film românesc în pre-sale din toate timpurile: 35.000 de bilete.

Bogdan de la Ploiești a măturat personal sala de cinema când a văzut mizeria lăsată după filmul Romina, VTM!: "Vă încurajăm să faceți curat"Bogdan de la Ploiești a măturat personal sala de cinema când a văzut mizeria lăsată după filmul Romina, VTM!: "Vă încurajăm să faceți curat"

Bogdan de la Ploiești a măturat personal sala de cinema când a văzut mizeria lăsată după filmul Romina, VTM!

Filmul „Romina, VTM!” în care a jucat și Bogdan de la Ploiești, alături de Nicole Cherry și Tzancă Uraganu, a apărut deja în cinematografe. Și chiar dacă se bucură deja de mare succes, manelistul trage un semna de alarmă către cei care merg să vizioneze filmul și îi îndeamnă să facă curățenie după ei, așa cum a făcut și el.

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru «Romina, VTM!», ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, a spus Selly.

Din păcate, după ce filmul a avut premiera, pe TikTok au apărut filmulețe în care se poate vedea ce mizeria a rămas în săli. „Ia uitați. Au venit românii la Romina! Ia uite. S-au eschivat. Frumos. Și așa e în toată sala”, a spus cel care a postat filmulețul în mediul online.

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale:”Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță:’Se mai întâmplă’. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique:”Timpul are mâinile unui chirurg…”

În replică la cele apărute pe internet, Bogdan de la Ploiești și alte vedete care au apărut în filmul „Romina, VTM!” au mers în sălile de cinema pentru a face curățenie. Bogdan de la Ploiești a fost surprins cu mătura și fărașul în mână în timp ce aduna resturile de popcorn de pe jos.

„Am doborât un nou record la Romina! Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum n-au mai existat alte filme să se întâmple așa ceva. Noi, totuși, vă încurajăm să faceți curat, la fel ca noi. Și să veniți în continuare să ne vizionați în toate cinematografele”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Cine mai joacă în filmul Romina, VTM! în afară de Bogdan de la Ploiești

Comedia cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale, din toate timpurile.

„Romina, VTM!“ este cea mai nouă comedie românească, realizată de Vidra Productions (casa de producție care a făcut „Teambuilding“,  „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“). Filmul lansat în cinematografele din toată țara pe 2 ianuarie este produs în colaborare cu Selly Media Network, și are toate șansele să facă noi recorduri de încasări.

Peste 35.000 de bilete au fost vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit să vadă filmul “Romina, VTM!”. Până acum recordul de bilete vândute a fost deținut de comedia „Teambuildig“, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.

Despre ce este vorba în filmul Romina, VTM!

Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.