Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Cătinei din Ploiești va fi reabilitat. Unde vor fi mutați locatarii pe timpul lucrărilor

Aleșii locali au aprobat, joi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, modernizarea și compartimentarea locuințelor sociale de pe strada Aleea Cătinei din zona de Nord a Ploieștiului. Valoarea estimată a lucrărilor se cifrează la aproximativ 1 milion de euro, din care mare parte reprezintă fonduri europene. Inaugurat în urmă cu 13 ani, blocul social de pe strada […] Articolul Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Cătinei din Ploiești va fi reabilitat. Unde vor fi mutați locatarii pe timpul lucrărilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Cătinei din Ploiești va fi reabilitat. Unde vor fi mutați locatarii pe timpul lucrărilor

Aleșii locali au aprobat, joi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, modernizarea și compartimentarea locuințelor sociale de pe strada Aleea Cătinei din zona de Nord a Ploieștiului. Valoarea estimată a lucrărilor se cifrează la aproximativ 1 milion de euro, din care mare parte reprezintă fonduri europene.

Inaugurat în urmă cu 13 ani, blocul social de pe strada Aleea Cătinei din zona de Nord a orașului, a reprezentat pentru câteva zeci de familii un colac de salvare, având în vedere că unii erau evacuați din casele naționalizate, iar alții nu aveau un acoperiș deasupra capului.

Imobilul s-a degradat continuu… Au apărut degradări la tâmplărie, desprinderi de bucăți de ciment de la balcoane, instalații sanitare distruse, tencuieli căzute în grupurile sanitare… Spațiile de cazare sunt un pic mai mari de 10 mp, iar bucătăriile și grupurile sanitare sunt pe hol.

Valoarea estimativă a investiției se cifrează la peste 4,7 milioane de lei, respectiv la aproape 1 milion de euro, din care cea mai mare parte va reprezenta finanțare europeană, contribuția din bugetul local cifrându-se la 94.914, 11 lei.

Durata lucrărilor prevăzută în proiectul de hotărâre aprobat este de 35 de luni, execuția urmând să se realizeze în 12 luni.

Pe durata lucrărilor, au precizat reprezentanții Primăriei Ploiești, locatarii ar urma să fie mutați în blocurile sociale de la Gara de Vest, care aproape sunt finalizate.

Articolul Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Cătinei din Ploiești va fi reabilitat. Unde vor fi mutați locatarii pe timpul lucrărilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.