Black Friday in vremea pandemiei – „live streaming”, divertisment, automatizare

articol scris de Oana Buhăescu, Director Audit, Deloitte România Experiența recentă a arătat că apetitul pentru cumpărăturile de Black Friday este încă foarte ridicat, dar și adaptat contextului generat de pandemia de COVID-19. Peste 40% dintre românii care au participat la chestionarele Deloitte Romanian Consumer Trends, aplicate pe LinkedIn în prima jumătate a lunii noiembrie, […] The post Black Friday in vremea pandemiei – „live streaming”, divertisment, automatizare appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Black Friday in vremea pandemiei – „live streaming”, divertisment, automatizare

articol scris de Oana Buhăescu, Director Audit, Deloitte România Experiența recentă a arătat că apetitul pentru cumpărăturile de Black Friday este încă foarte ridicat, dar și adaptat contextului generat de pandemia de COVID-19. Peste 40% dintre românii care au participat la chestionarele Deloitte Romanian Consumer Trends, aplicate pe LinkedIn în prima jumătate a lunii noiembrie, […]

The post Black Friday in vremea pandemiei – „live streaming”, divertisment, automatizare appeared first on NOCASH ® de 19 ani.