Black Friday 2022 – Infractorii cibernetici au folosit pentru prima dată un nou tip de schemă de phishing, exploatând serviciile de tipul „Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL). Furtul de acreditări bancare s-a dublat în 2022.

Cercetătorii Kaspersky au raportat că numărul de atacuri prin intermediul troienilor bancari, care fură date de plată, s-a dublat în 2022 față de 2021, ajungând la aproape 20 de milioane de atacuri. Anul acesta, pe lângă această campanie activă care avea ca scop furtul de acreditări bancare, infractorii cibernetici nu au stat pe loc și […] The post Black Friday 2022 – Infractorii cibernetici au folosit pentru prima dată un nou tip de schemă de phishing, exploatând serviciile de tipul „Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL). Furtul de acreditări bancare s-a dublat în 2022. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Black Friday 2022 – Infractorii cibernetici au folosit pentru prima dată un nou tip de schemă de phishing, exploatând serviciile de tipul „Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL).   Furtul de acreditări bancare s-a dublat în 2022.

Cercetătorii Kaspersky au raportat că numărul de atacuri prin intermediul troienilor bancari, care fură date de plată, s-a dublat în 2022 față de 2021, ajungând la aproape 20 de milioane de atacuri. Anul acesta, pe lângă această campanie activă care avea ca scop furtul de acreditări bancare, infractorii cibernetici nu au stat pe loc și […]

The post Black Friday 2022 – Infractorii cibernetici au folosit pentru prima dată un nou tip de schemă de phishing, exploatând serviciile de tipul „Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL). Furtul de acreditări bancare s-a dublat în 2022. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.