Biserica sprijină în continuare instituțiile sociale!

Centrul de Servicii Comunitare “Sf. Ap. Andrei” de la Gura Ocniței a primit, miercuri, 24 februarie 2021, un necesar sprijin, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte și Mitropolit Nifon, din partea parohiilor: Sf. Dumitru, Sf. Arhangheli, Gheboieni, Râncaciov și Valea Voievozilor, din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord. Acesta a constat din: rechizite, produse de curățenie și alimente neperisabile. […] Articolul Biserica sprijină în continuare instituțiile sociale! apare prima dată în DambovitaNews.

Biserica sprijină în continuare instituțiile sociale!

Centrul de Servicii Comunitare “Sf. Ap. Andrei” de la Gura Ocniței a primit, miercuri, 24 februarie 2021, un necesar sprijin, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte și Mitropolit Nifon, din partea parohiilor: Sf. Dumitru, Sf. Arhangheli, Gheboieni, Râncaciov și Valea Voievozilor, din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord.

Acesta a constat din: rechizite, produse de curățenie și alimente neperisabile.

Proiectul de sprijinire săptămânală a instituțiilor sociale din județul Dâmbovița, inițiat de Mitropolitul Nifon, căruia îi aparține această activitate, oferă o mărturie concretă a viziunii creștine despre solidaritate și comuniune.

Articolul Biserica sprijină în continuare instituțiile sociale! apare prima dată în DambovitaNews.