Biserica din Centrul Civic intră, într-un final, în legalitate. De acum, se vor putea trage clopotele

La aproape doi ani de când polițiștii locali au aplicat prima sancțiune pentru lipsa autorizației de construire în cazul clopotniței construită lângă Biserica din Centrul Civic, administrația lăcașului de închinăciune a intrat în legalitate și a obținut documentul de la Primărie. Potrivit autorizației, clopotnița va trebui sp respecte anumiți indicatori […] Articolul Biserica din Centrul Civic intră, într-un final, în legalitate. De acum, se vor putea trage clopotele apare prima dată în Biz Brasov.

Biserica din Centrul Civic intră, într-un final, în legalitate. De acum, se vor putea trage clopotele

La aproape doi ani de când polițiștii locali au aplicat prima sancțiune pentru lipsa autorizației de construire în cazul clopotniței construită lângă Biserica din Centrul Civic, administrația lăcașului de închinăciune a intrat în legalitate și a obținut documentul de la Primărie. Potrivit autorizației, clopotnița va trebui sp respecte anumiți indicatori […]

Articolul Biserica din Centrul Civic intră, într-un final, în legalitate. De acum, se vor putea trage clopotele apare prima dată în Biz Brasov.