Bianca Drăgușanu a reacționat după ce iubitul ei a fost dus cu poliția în carantină. „A respectat legea, dar se exagerează”

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre situația în care se află iubitul ei. Alex Bodi a fost oprit în trafic pentru viteză și plasat într-un centru de carantină. Afaceristul se întorsese recent din Londra. Acum, Alex s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și se află sub pază pază, în carantină […]

Bianca Drăgușanu a reacționat după ce iubitul ei a fost dus cu poliția în carantină. „A respectat legea, dar se exagerează”
Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre situația în care se află iubitul ei. Alex Bodi a fost oprit în trafic pentru viteză și plasat într-un centru de carantină. Afaceristul se întorsese recent din Londra. Acum, Alex s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și se află sub pază pază, în carantină instituționalizată. „Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avionprivat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întorscu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea. Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-augăsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! Arespectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitatela Coronavirus!', a declarat Bianca Drăgușanu pentru click.ro. Alex Bodi a fost oprit de poliție, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu restricții de circulație de 50 km/h și a ajuns într-un centru de carantină pentru că s-a întors recent dintr-una dintre țările cu pericol. Omul de afaceri s-a trezit cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 2000 de lei. „La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteză de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază', a transmis Poliția Capitalei.