BestJobs lansează un serviciu prin care companiile pot reduce timpul de căutare a unui angajat cu până la 85%

BestJobs, una dintre principalele platforme de recrutare online din România, lansează o soluţie completă de recrutare şi selecţie a candidaţilor, adaptată nevoilor apărute în contextul de azi al pieţei muncii. Aceasta simplifică munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari şi le oferă şi angajatorilor de mici dimensiuni o […] Articolul BestJobs lansează un serviciu prin care companiile pot reduce timpul de căutare a unui angajat cu până la 85% apare prima dată în Biz Brasov.

BestJobs lansează un serviciu prin care companiile pot reduce timpul de căutare a unui angajat cu până la 85%

BestJobs, una dintre principalele platforme de recrutare online din România, lansează o soluţie completă de recrutare şi selecţie a candidaţilor, adaptată nevoilor apărute în contextul de azi al pieţei muncii. Aceasta simplifică munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari şi le oferă şi angajatorilor de mici dimensiuni o […]

Articolul BestJobs lansează un serviciu prin care companiile pot reduce timpul de căutare a unui angajat cu până la 85% apare prima dată în Biz Brasov.