„Belmondo de Arad”, un cunoscut interlop local, a fost găsit mort în apartamentul său

Marius Datcu, un cunoscut interlop din Arad, a fost găsit decedat joi seară, 25 mai, de polițiști în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, potrivit site-ului local Special Arad. Cunoscut ca „Belmondo de Arad”, bărbatul de 48 de ani a fost găsit în pat, fără urme de violență. Pompierii și polițiștii arădeni […]

„Belmondo de Arad”, un cunoscut interlop local, a fost găsit mort în apartamentul său

Marius Datcu, un cunoscut interlop din Arad, a fost găsit decedat joi seară, 25 mai, de polițiști în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, potrivit site-ului local Special Arad.

Cunoscut ca „Belmondo de Arad”, bărbatul de 48 de ani a fost găsit în pat, fără urme de violență. Pompierii și polițiștii arădeni au intrat în apartamentul său alertați de rude, care nu au reușit să-l contacteze telefonic de câteva zile.

„În seara zilei de 25 mai, în jurul orei 22.30, printr-un apel la 112 s-a sesizat faptul că un bărbat nu poate fi contactat telefonic de mai multe zile. Polițiștii s-au deplasat la imobilul unde acesta locuia, împreună cu un echipaj ISU Arad. În imobil, a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără urme de violență identificat ulterior”, a transmis IPJ Arad, într-un comunicat.

Marius Datcu a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. În 2009, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare, iar într-un alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani, notează Agerpres.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SJML pentru efectuarea unei autopsii care să stabilească cauza decesului.