Belgia interzice călătoriile neesenţiale în afara ţării. Când intră măsura în vigoare și cât durează

Potrivit anunțului autărităților de la Bruxelles, decizia intră în vigoare miercuri, 27 ianuarie, și durează cel puțin până la 1 aprilie. Într-o conferință de presă, Alexander De Croo, conducătorul Comitetului Consultativ pe probleme de pandemie, a spus că ”decizia vizează să stopeze propagarea coronavirusului şi a variantelor recent apărute”, informează Le Soir. ”Măsura, valabilă până […]

Belgia interzice călătoriile neesenţiale în afara ţării. Când intră măsura în vigoare și cât durează

Potrivit anunțului autărităților de la Bruxelles, decizia intră în vigoare miercuri, 27 ianuarie, și durează cel puțin până la 1 aprilie.


Într-o conferință de presă, Alexander De Croo, conducătorul Comitetului Consultativ pe probleme de pandemie, a spus că ”decizia vizează să stopeze propagarea coronavirusului şi a variantelor recent apărute”, informează Le Soir.


”Măsura, valabilă până la 1 martie, se referă la călătoriile din Belgia și către Belgia”, a transmis De Croo.


”Nu vom construi un zid în jurul Belgiei!”, a mai spus oficialul, menționând că ”anumite călătorii rămân autorizate, cele din motive medicale, din motive familiale sau profesionale”.


De luni, 25 ianuarie, toți călătorii care vin din Marea Britanie, Africa de Sud sau America de Sud vor trebui să intre în carantină pentru 10 zile.