Beatrice Mahler, managerul de la „Nasta”, crede că mortalitatea Covid va continua să crească. „Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”

Marți, 24 noiembrie, au fost anunțate, la raportarea zilnică a Grupului de Comunicare Strategică, aproape 200 de decese Covid. Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, crede că bilanțul zilnic al pacienților uciși de noul coronavirus va continua să crească în perioada următoare. „Este o transmitere comunitare intensă. Suntem loviţi din multe direcţii şi este un […]

Beatrice Mahler, managerul de la „Nasta”, crede că mortalitatea Covid va continua să crească. „Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”

Marți, 24 noiembrie, au fost anunțate, la raportarea zilnică a Grupului de Comunicare Strategică, aproape 200 de decese Covid. Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, crede că bilanțul zilnic al pacienților uciși de noul coronavirus va continua să crească în perioada următoare.


„Este o transmitere comunitare intensă. Suntem loviţi din multe direcţii şi este un moment greu, dificil, în acest moment nu văd să meargă într-o direcţie pozitivă, favorabilă pentru pacienţii noştri, a declarat managerul de la „Marius Nasta” la Digi24, conform Mediafax.


Vom avea nişte cifre de mortalitate extrem de mari şi, dacă lucrurile continuă în această direcţie, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult.

Beatrice Mahler:

Mahler a mai precizat că Institutul Marius Nasta este sufocat de numărul în creştere al bolnavilor de COVID-19.


„Nu mai găsim soluţii. În Secţia COVD lucrurile sunt extrem de delicate, noi am mărit capacitatea şi cu toate acestea, nu ştim de unde o să găsim locuri pentru pacienţi care vin peste noapte”, a explicat managerul.


Foto: Hepta