BCR: peste 90% din conturile de economii se fac online – 52% din conturile curente se deschid prin platforma George.

BCR anunta ca în perioada octombrie 2020 – martie 2021 au fost efectuate peste 2,4 milioane de programări, atât prin telefon, cât și online, pentru efectuarea unor operațiuni în sucursale. În paralel cu aceste volume, BCR spune ca „a înregistrat o creștere semnificativă a indexului de satisfacție în rândul clienților”. Rata de programări a fost […] The post BCR: peste 90% din conturile de economii se fac online – 52% din conturile curente se deschid prin platforma George. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

BCR: peste 90% din conturile de economii se fac online – 52% din conturile curente se deschid prin platforma George.

BCR anunta ca în perioada octombrie 2020 – martie 2021 au fost efectuate peste 2,4 milioane de programări, atât prin telefon, cât și online, pentru efectuarea unor operațiuni în sucursale. În paralel cu aceste volume, BCR spune ca „a înregistrat o creștere semnificativă a indexului de satisfacție în rândul clienților”. Rata de programări a fost […]

The post BCR: peste 90% din conturile de economii se fac online – 52% din conturile curente se deschid prin platforma George. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.