Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă!

COMUNICAT DE PRESĂ Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă, iar micimea caracterului de așa-ziși oameni politici care mimează interesul pentru binele comunităților lor îi trădează oriunde s-ar afla. Cel mai elocvent exemplu este cel al comunei Cojasca. De 4 luni, consilierii locali ai PNL, în iresponsabilitatea lor, au refuzat […] Articolul Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă! apare prima dată în DambovitaNews.

Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă!

COMUNICAT DE PRESĂ

Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă, iar micimea caracterului de așa-ziși oameni politici care mimează interesul pentru binele comunităților lor îi trădează oriunde s-ar afla.

Cel mai elocvent exemplu este cel al comunei Cojasca. De 4 luni, consilierii locali ai PNL, în iresponsabilitatea lor, au refuzat să se prezinte la ședința de constituire a Consiliului Local.

Ca urmare, Prefectura Dâmbovița a solicitat dizolvarea consiliului.

Este incredibilă situația în care se află acum comuna Cojasca! Din cauza consilierilor locali ai PNL, comuna nu va avea un buget aprobat pentru anul acesta, proiectele de investiții sunt blocate total neavând cine să le voteze și, la fel de grav, cheltuielile pentru organizarea altor alegeri vor fi achitate de toți cetățenii comunei din taxele și impozitele pe care aceștia le plătesc.

Situația de la Cojasca nu este însă unică! Se pare că vor adopta aceeași tactică de blocare a constituirii consililor locale în mai multe localități doar pentru a-și satisface orgoliile politice.

Este revoltător faptul că voința cetățenilor și votul acestora nu sunt respectate de liberalii dâmbovițeni, dar acest lucru le este scris în ADN-ul politic: oamenii nu contează, interesele lor politice sunt mai importante.

PSD Dâmbovița

Articolul Bătaia de joc a PNL Dâmbovița la adresa cetățenilor acestui județ continuă! apare prima dată în DambovitaNews.