Bărbați cercetați de polițiști pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului!

La data de 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificările efectuate au stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Pucioasa, ar fi condus […] Articolul Bărbați cercetați de polițiști pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului! apare prima dată în DambovitaNews.

Bărbați cercetați de polițiști pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului!

La data de 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificările efectuate au stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Pucioasa, ar fi condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, intrând în coliziune cu alte 3 autovehicule staționate regulamentar.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolice s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, bărbatul prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui alt eveniment rutier, pe drumul național 72, pe raza localității I.L Caragiale.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că un bărbat de 57 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși consumase băuturi alcoolice, ar fi pierdut controlul acestuia și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Articolul Bărbați cercetați de polițiști pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului! apare prima dată în DambovitaNews.