Bărbat din Vâlcea, cercetat penal după ce s-a îmbrăcat în haine de polițist la un chef

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale, după ce pe TikTok a fost postată o filmare în care se vede un bărbat purtând un pulover cu însemnele Poliţiei, care se află la o petrecere şi căruia îi cântă, la masă, câţiva interpreţi de manele, informează News.ro. Poliţia a precizat […]

Bărbat din Vâlcea, cercetat penal după ce s-a îmbrăcat în haine de polițist la un chef

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale, după ce pe TikTok a fost postată o filmare în care se vede un bărbat purtând un pulover cu însemnele Poliţiei, care se află la o petrecere şi căruia îi cântă, la masă, câţiva interpreţi de manele, informează News.ro. Poliţia a precizat că persoana din imagini nu este angajat al instituţiei.

În imaginile postate pe TikTok la sfârşitul săptămânii trecute, se observăp un bărbat care participă la o petrecere, purtând un pulover cu trese şi însemnele Poliţiei. Câţiva interpreţi de manele cântă la masa lui, iar la un moment dat unul dintre petrecăreţi i se adresează cu formula „şeful de post”.

„Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racoviţa, judeţul Vâlcea”, a transmis IPJ Vâlcea. 

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că filmarea a fost realizată duminică, 27 noiembrie, în oraşul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat.

Bărbatul care a mers la petrecere îmbrăcat în poliţist are 37 de ani şi este cercetat pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Între timp, filmarea a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare.

Foto: captură Gazeta Vâlceană