Bărbat din Constanța, cu permisul suspendat, depistat pe DN1, la Sinaia

Bărbatul a fost depistat, duminică, în jurul orei 04.00, pe DN1, pe raza stațiunii Sinaia, iar în urma verificărilor s-a stabilit că șoferului i s-a reținut permisul cu o zi înainte, la Brașov, după ce a fost prins, la volan, în stare de ebrietate. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a precizat că, polițiștii din cadrul […] Articolul Bărbat din Constanța, cu permisul suspendat, depistat pe DN1, la Sinaia apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Bărbat din Constanța, cu permisul suspendat, depistat pe DN1, la Sinaia

Bărbatul a fost depistat, duminică, în jurul orei 04.00, pe DN1, pe raza stațiunii Sinaia, iar în urma verificărilor s-a stabilit că șoferului i s-a reținut permisul cu o zi înainte, la Brașov, după ce a fost prins, la volan, în stare de ebrietate.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a precizat că, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia au oprit pentru control, pe DN1, duminică, în jurul orei 04.00, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat din Comuna Horia, județul Constanța.

„Cu ocazia verificării documentelor polițiștii au constat faptul că bărbatului i-a fost reținut la data de 23 octombrie a.c., permisul de conducere de către polițiștii municipiului Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Totodată, s-a procedat la testarea acestuia, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Bărbatului în vârstă de 38 de ani, potrivit IPJ Prahova, i s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Bărbat din Constanța, cu permisul suspendat, depistat pe DN1, la Sinaia apare prima dată în Observatorul Prahovean.