Bărbat acuzat de lipsire de libertate, lovire și amenințare în Prahova. Polițiștii l-au găsit pe suspect în timp ce își amenința cu un cuțit fosta concubină – UPDATE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon. Polițiștii au ajuns la domiciliul […] Articolul Bărbat acuzat de lipsire de libertate, lovire și amenințare în Prahova. Polițiștii l-au găsit pe suspect în timp ce își amenința cu un cuțit fosta concubină – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Bărbat acuzat de lipsire de libertate, lovire și amenințare în Prahova. Polițiștii l-au găsit pe suspect în timp ce își amenința cu un cuțit fosta concubină – UPDATE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon. Polițiștii au ajuns la domiciliul bărbatului și au constatat că tânăra era amenințată cu un cuțit. Cel acuzat de lipsire de libertate, lovire și amenințare este audiat la Poliție.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, „în urma administrării probatoriului, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Întregul incident a avut loc, miercuri dimineață. O femeie a reclamat faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, este în pericol, precizând că aceasta a fost luată de către fostul concubin.

„În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului.

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător.

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă.

fo9to cu caracter ilustrativ

Articolul Bărbat acuzat de lipsire de libertate, lovire și amenințare în Prahova. Polițiștii l-au găsit pe suspect în timp ce își amenința cu un cuțit fosta concubină – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.