Bancnota de 20 de lei, cu chipul Ecaterinei Teodoroiu, va fi pusă în circulație de Ziua Națională a României

Banca Naţională a României va pune în circulaţie, de la 1 decembrie 2021, o bancnotă cu valoarea nominală de 20 lei, fiind prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. “Se răspunde astfel interesului public legitim, care a găsit o largă susţinere la nivelul societăţii, susţinându-se consolidarea egalităţii de [...] Articolul Bancnota de 20 de lei, cu chipul Ecaterinei Teodoroiu, va fi pusă în circulație de Ziua Națională a României apare prima dată în Biz Brasov.

Bancnota de 20 de lei, cu chipul Ecaterinei Teodoroiu, va fi pusă în circulație de Ziua Națională a României

Banca Naţională a României va pune în circulaţie, de la 1 decembrie 2021, o bancnotă cu valoarea nominală de 20 lei, fiind prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. “Se răspunde astfel interesului public legitim, care a găsit o largă susţinere la nivelul societăţii, susţinându-se consolidarea egalităţii de [...]

Articolul Bancnota de 20 de lei, cu chipul Ecaterinei Teodoroiu, va fi pusă în circulație de Ziua Națională a României apare prima dată în Biz Brasov.