Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București

Articolul Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Un copil din Buzău, diagnosticat cu rujeolă, a murit zilele trecute într-un spital din București. Este vorba despre un băiat de 2 ani, cu obezitate morbidă, care a fost dus de părinți, miercurea trecută, la spital. La o zi după ce apariția febrei și a semnelor specifice rujeolei, copilul a fost adus la Spitalul Județean […] The post Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București first appeared on Stiri de Buzau.

Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București

Articolul Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Un copil din Buzău, diagnosticat cu rujeolă, a murit zilele trecute într-un spital din București. Este vorba despre un băiat de 2 ani, cu obezitate morbidă, care a fost dus de părinți, miercurea trecută, la spital. La o zi după ce apariția febrei și a semnelor specifice rujeolei, copilul a fost adus la Spitalul Județean […]

The post Băiețel în vârstă de doi, din Buzău, decedat din cauza rujeolei într-un spital din București first appeared on Stiri de Buzau.