Azi începe turneul de volei de la Târgoviște!

Sala Sporturilor din Târgoviște organizează un nou turneu contând pentru Campionatul Național de volei feminin – Divizia A1. Vineri, sâmbătă și duminică, trei dintre echipele înscrise la startul sezonului 2020-2021 se vor duela în orașul nostru, meciurile contând pentru a treia rundă din cea mai importantă competiție internă de volei feminin. Programul jocurilor din acest […] Articolul Azi începe turneul de volei de la Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.

Azi începe turneul de volei de la Târgoviște!

Sala Sporturilor din Târgoviște organizează un nou turneu contând pentru Campionatul Național de volei feminin – Divizia A1.

Vineri, sâmbătă și duminică, trei dintre echipele înscrise la startul sezonului 2020-2021 se vor duela în orașul nostru, meciurile contând pentru a treia rundă din cea mai importantă competiție internă de volei feminin.

Programul jocurilor din acest weekend este următorul:

– Vineri 20.11.2020, ora 15:00 CSM Targoviste – CS Știința Bacau, meci transmis pe TVR 3;

– Sâmbătă 21.11.2029, ora 14:00 CS Știința Bacau – CS Rapid București, meci transmis pe TVR 3;

– Duminică 22.11.2020, ora 18:00 CSM Targoviste – CS Rapid București, meci transmis pe pagina de Facebook a clubului.

Din păcate pentru iubitorii sportului, accesul în sală pe toată perioada turneului va fi interzis. Conform reglementărilor în vigoare, competițiile sportive disputate pe teritoriul țării noastre se dispută fără spectatori.

Articolul Azi începe turneul de volei de la Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.