Avertizare Infotrafic. Trafic intens pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Coloană de autotrenuri la vamă

Centrul Infotrafic a anunțat, joi, că pe autostrada A1 Deva – Nădlac se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară. La punctul de trecere a frontierei, de la granița cu Ungaria, potrivit Centrului Infotrafic, s-a format o coloană de autotrenuri ce se întinde pe mai mulți kilometri. Avertizarea Infotrafic a fost […] Articolul Avertizare Infotrafic. Trafic intens pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Coloană de autotrenuri la vamă apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Avertizare Infotrafic. Trafic intens pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Coloană de autotrenuri la vamă

Centrul Infotrafic a anunțat, joi, că pe autostrada A1 Deva – Nădlac se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară. La punctul de trecere a frontierei, de la granița cu Ungaria, potrivit Centrului Infotrafic, s-a format o coloană de autotrenuri ce se întinde pe mai mulți kilometri.

Avertizarea Infotrafic a fost emis, joi, la ora 13.00, Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precizând că se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară al autostrăzii A1 Deva-Nădlac – P.T.F. Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic situația a apărut „ca urmare a implementării unei noi aplicații la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare”.

Acest lucru a generat formarea unei coloane de autotrenuri ce se întinde pe mai mulți kilometri, la punctul de trecere a frontierei, de la granița cu Ungaria.

„Recomandăm șoferilor să opteze pentru celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internațional, de la frontiera cu Ungaria”, a precizat Centrul Infotrafic.

Articolul Avertizare Infotrafic. Trafic intens pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Coloană de autotrenuri la vamă apare prima dată în Observatorul Prahovean.