Avarie RAJA la intersecția străzilor Baba Novac și Bogdan Vasile din municipiul Constanța

Conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile din municipiul Constanța a înregistrat o avarie vineri, 15 octombrie. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au sistat furnizarea apei [...]

Avarie RAJA la intersecția străzilor Baba Novac și Bogdan Vasile din municipiul Constanța

Conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile din municipiul Constanța a înregistrat o avarie vineri, 15 octombrie.

Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au sistat furnizarea apei potabile în zonă până la ora 19.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Baba Novac – Dezrobirii – Izvor – Baba Novac, precum și cei de pe străzile adiacente. Totodată, în același interval orar, se va înregistra apă cu presiune redusă în cartierul Baba Novac și pe strada Eduard Caudella.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.