Avarie în rețeaua de distribuție a energiei electrice din centrul Ploieștiului

Avaria din rețeaua de distribuție a energiei electrice din Ploiești a fost semnalată marți după amiază, după ora 16.40. Sunt afectate blocurile de locuințe, societățile comerciale și mai multe instituții publice. Conform DEER (Distribuție energie electrică România), avaria afectează consumatorii din zona Piața Eroilor – Centru. UPDATE: În jurul orei 17.oo problema a fost remediată […] Articolul Avarie în rețeaua de distribuție a energiei electrice din centrul Ploieștiului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Avarie în rețeaua de distribuție a energiei electrice din centrul Ploieștiului

Avaria din rețeaua de distribuție a energiei electrice din Ploiești a fost semnalată marți după amiază, după ora 16.40. Sunt afectate blocurile de locuințe, societățile comerciale și mai multe instituții publice. Conform DEER (Distribuție energie electrică România), avaria afectează consumatorii din zona Piața Eroilor – Centru. UPDATE: În jurul orei 17.oo problema a fost remediată […]

Articolul Avarie în rețeaua de distribuție a energiei electrice din centrul Ploieștiului apare prima dată în Observatorul Prahovean.