Avansări în grad de Ziua Protecţiei Civile din România!

În această dimineață, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Basarab I” Dâmboviţa a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia au fost prezentate mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 88 de ani de protecţie civilă în România, urmat de festivitatea de avansare în gradul următor, […] Articolul Avansări în grad de Ziua Protecţiei Civile din România! apare prima dată în DambovitaNews.

Avansări în grad de Ziua Protecţiei Civile din România!

În această dimineață, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Basarab I” Dâmboviţa a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia au fost prezentate mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 88 de ani de protecţie civilă în România, urmat de festivitatea de avansare în gradul următor, înainte de termen, a 6 cadre militare (4 ofiţeri şi 2 subofiţeri) care au obținut rezultate foarte bune în activitatea desfăşurată în cadrul inspectoratului.

Ceremonialul a fost încheiat cu festivitatea de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar, a 9 subofițeri pompieri, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

La final, toți cei avansați au fost felicitați de comanda inspectoratului, primind mulțumiri pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent.

Articolul Avansări în grad de Ziua Protecţiei Civile din România! apare prima dată în DambovitaNews.