Autoturism de 75.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră din Negru Vodă

Agenții din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, ce figura în atenția autorităților din Marea Britanie. Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul [...] The post Autoturism de 75.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră din Negru Vodă first appeared on Constanța NEWS.

Autoturism de 75.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră din Negru Vodă

Agenții din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, ce figura în atenția autorităților din Marea Britanie.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-a prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean din Marea Britanie, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Ford Ranger, înmatriculat în Bulgaria.

„În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data 21 noiembrie. Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu are cunoștință despre faptul că mașina este căutată de către autorități”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

The post Autoturism de 75.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră din Negru Vodă first appeared on Constanța NEWS.