Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei

Articolul Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Diferenţele de temperatură, seceta pedologică şi vântul puternic au produs pagube însemnate cultivatorilor de grâu din județul Buzău. Acesta este motivul pentru care conducerea Direcției Agricole Județene (DAJ) Buzău i-a solicitat prefectului Daniel Țiclea să declare Buzăul „județ calamitat”. Cosmin Florea, directorul instituției, a făcut anunțul chiar la debutul ședinței de marți, 22 mai 2024, […] The post Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei first appeared on Stiri de Buzau.

Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei

Articolul Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Diferenţele de temperatură, seceta pedologică şi vântul puternic au produs pagube însemnate cultivatorilor de grâu din județul Buzău. Acesta este motivul pentru care conducerea Direcției Agricole Județene (DAJ) Buzău i-a solicitat prefectului Daniel Țiclea să declare Buzăul „județ calamitat”. Cosmin Florea, directorul instituției, a făcut anunțul chiar la debutul ședinței de marți, 22 mai 2024, […]

The post Autoritățile cer declararea „stării de calamitate” din cauza secetei first appeared on Stiri de Buzau.