Au început lucrările de modernizare la DJ 711!

Astăzi debutează lucrările de reabilitare și modernizare la DJ 711, proiect în valoare de 42 de milioane de lei. Anunțul a fost facut de președintele CJD, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă. Drumul județean are o lungime de 16 km, pornește din Târgoviște, trece prin Ulmi, Comișani, Bucșani și se încheie la intrarea […] Articolul Au început lucrările de modernizare la DJ 711! apare prima dată în DambovitaNews.

Au început lucrările de modernizare la DJ 711!

Astăzi debutează lucrările de reabilitare și modernizare la DJ 711, proiect în valoare de 42 de milioane de lei. Anunțul a fost facut de președintele CJD, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă.

Drumul județean are o lungime de 16 km, pornește din Târgoviște, trece prin Ulmi, Comișani, Bucșani și se încheie la intrarea în Băleni. Segmentul face parte dintr-un proiect mai mare, care conține 4 loturi, la 2 dintre acestea lucrările fiind in derulare, iar la ultimul lot urmează a incepe săptămâna viitoare.

“Vom crea trotuare, șanțuri, poduri și podețe, acces în toate proprietățile pe lungimea acestor 16 km, marcaje rutiere și, nu în ultimul rând, panouri fotovoltaice pentru toate trecerile de pietoni și toata semnalizarea rutieră dar și alveole și locuri pentru mijloacele de transport în comun”, a anunțat președintele CJD.

Articolul Au început lucrările de modernizare la DJ 711! apare prima dată în DambovitaNews.