ATV în valoare de 90.000 de lei, căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un ATV, marca Polaris, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, căutat de către autoritățile din Norvegia, aflat în posesia unui cetățean român. Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de [...]

ATV în valoare de 90.000 de lei, căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un ATV, marca Polaris, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, căutat de către autoritățile din Norvegia, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră constănțeni, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal înregistrat în data de 12 octombrie, cu ocazia identificării unui autoturism Dacia Duster căutat de autoritățile norvegiene, au descoperit și un ATV, marca Polaris, aflat în posesia aceleiași persoane. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că și acest autovehicul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autoritățile din Norvegia.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.