Atenție, șoferi! De miercuri, 21 aprilie, alte șase străzi din municipiul Constanța devin cu sens unic

Noi măsuri de resistematizare rutieră vor intra în vigoare începând de miercuri, 21 aprilie. Mai exact, șase străzi din municipiul Constanța vor fi reconfigurate, pentru a crește fluența traficului rutier și pentru reducerea numărului de [...]

Atenție, șoferi! De miercuri, 21 aprilie, alte șase străzi din municipiul Constanța devin cu sens unic

Noi măsuri de resistematizare rutieră vor intra în vigoare începând de miercuri, 21 aprilie. Mai exact, șase străzi din municipiul Constanța vor fi reconfigurate, pentru a crește fluența traficului rutier și pentru reducerea numărului de ambuteiaje, dar și pentru scăderea poluării datorate staționării prelungite a autovehiculelor.

Potrivit Primăriei Constanța, șase străzi vor fi reconfigurate prin introducerea regimului de sens unic, aplicarea acestor măsuri urmând să ducă la crearea de noi zone de parcare. Astfel, începând de miercuri, 21 aprilie, circulația rutieră va fi organizată astfel:

  1. strada Ștefan Mihăileanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;
  2. strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;
  3. strada Decebal devine arteră cu sens unic, dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;
  4. aleea Câmpinei devine arteră cu sens unic, dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;
  5. strada Dionisie cel Mic devine arteră cu sens unic, dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70.
  6. pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

Introducerea regimului de sens unic a fost aprobată de Comisia de Circulație, cu avizul IPJ Constanța – Serviciul Rutier.