ATENȚIE! SE OPREȘETE FURNIZAREA APEI ÎN NICULEȘTI, PENTRU IGIENIZAREA BAZINULUI

Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în Niculești în data de 23.05.2024, între orele 08:00-20:00, pentru lucrări de igenizare la bazinul de înmagazinare apă potabilă.  De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru […] Articolul ATENȚIE! SE OPREȘETE FURNIZAREA APEI ÎN NICULEȘTI, PENTRU IGIENIZAREA BAZINULUI apare prima dată în DambovitaNews.

ATENȚIE! SE OPREȘETE FURNIZAREA APEI ÎN NICULEȘTI, PENTRU IGIENIZAREA BAZINULUI

Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în Niculești în data de 23.05.2024, între orele 08:00-20:00, pentru lucrări de igenizare la bazinul de înmagazinare apă potabilă.

 De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate efeorturile pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

Articolul ATENȚIE! SE OPREȘETE FURNIZAREA APEI ÎN NICULEȘTI, PENTRU IGIENIZAREA BAZINULUI apare prima dată în DambovitaNews.