Atac armat la un centru comercial din Rusia. Patru oameni au murit

Patru persoane au murit într-un schimb de focuri de armă, într-un cartier comercial din orașul Krîmsk din sudul Rusiei, a anunțat joi agenția de presă de stat TASS, citând surse din cadrul forțelor locale de ordine, potrivit Reuters. TASS a precizat că printre cei patru morți se numără și atacatorul. Procurorii locali au fost trimiși […]

Atac armat la un centru comercial din Rusia. Patru oameni au murit

Patru persoane au murit într-un schimb de focuri de armă, într-un cartier comercial din orașul Krîmsk din sudul Rusiei, a anunțat joi agenția de presă de stat TASS, citând surse din cadrul forțelor locale de ordine, potrivit Reuters.


TASS a precizat că printre cei patru morți se numără și atacatorul. Procurorii locali au fost trimiși la fața locului pentru a deschide o anchetă.


Filmările care circulă pe rețelele de socializare arată un bărbat care trage în timp ce merge pe o stradă, în apropierea unui centru comercial. La finalul uneia dintre înregistrările video, acesta trage de la mică distanță asupra unei persoane care zace pe jos.


Reuters notează că nu a reușit să verifice imaginile.


Krîmsk este un mic oraș din regiunea Krasnodar din sudul Rusiei, aflat în apropiere de peninsula ucraineană Crimeea, pe care Rusia a anexat-o unilateral în 2014.