Astăzi au avut loc primele discuții cu firma care a câștigat contractul proiectului pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște

„Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune. Vă reamintesc faptul că asocierea de firme […] Articolul Astăzi au avut loc primele discuții cu firma care a câștigat contractul proiectului pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.

Astăzi au avut loc primele discuții cu firma care a câștigat contractul proiectului pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște
„Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.
Vă reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație.
Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.
Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Articolul Astăzi au avut loc primele discuții cu firma care a câștigat contractul proiectului pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.