Astăzi, a fost semnat contractul de extindere și înființarea de rețele de apă  în comunele Butimanu, Niculești și Ciocănești

În valoare de aproximativ ????.????????????.???????????? ???????????????? (TVA inclus), contractul prevede următoarele: ???????????????????????? ???????????????????????????????? ????̂???? ???????????????????????? ????????????????????????????????, ????????????????????????????????, ???????????????????????????????? ????̦???? ????????̆???????????????????????????????? – extinderea rețelei de alimentare apă cu 21,4 km; – 814 branșamente. ???????????????????????? ????????????????????????????̦???????? ????̂???? ???????????????????????? ????????????????????????????̦????????, ????????????????????̆???????????????? ????̦???? ???????????????????????? –extinderea cu 5,6 km a rețelei de alimentare cu apă; -336 branșamente. ???????????????????????? ????????????????????̆????????????̦????????, ???????????????????????? […] Articolul Astăzi, a fost semnat contractul de extindere și înființarea de rețele de apă  în comunele Butimanu, Niculești și Ciocănești apare prima dată în DambovitaNews.

Astăzi, a fost semnat contractul de extindere și înființarea de rețele de apă  în comunele Butimanu, Niculești și Ciocănești
În valoare de aproximativ ????.????????????.???????????? ???????????????? (TVA inclus), contractul prevede următoarele:
– extinderea rețelei de alimentare apă cu 21,4 km;
– 814 branșamente.
extinderea cu 5,6 km a rețelei de alimentare cu apă;
-336 branșamente.
Acest contract face parte din „Proiectul Regional de dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița″, proiect gigant cu o valoare de #????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????, de care vor beneficia locuitorii din 52 de localități dâmbovițene și Consiliul Județean Dâmbovița.
Principalele investiții în sectorul de alimentare cu apă sunt:
-300 de km rețele noi de apă potabilă și reabilitare altor 60 de km;
– extinderea și reabilitarea a 198 km de conducte de aducțiune;
-construirea a 8 stații de tratare;
-reabilitarea a 11 rezervoare de înmagazinare a apei;
– construirea a 17 rezervoare de înmagazinare a apei potabile.
– În sectorul epurării apelor uzate se au în vedere:
-înființarea și extinderea a 448 km rețea de canalizare;
-construirea a 2 stații noi de epurare a apelor uzate și extinderea altor 7;
-133 de km de conducte colector transfer/refulare sub presiune.

Articolul Astăzi, a fost semnat contractul de extindere și înființarea de rețele de apă  în comunele Butimanu, Niculești și Ciocănești apare prima dată în DambovitaNews.