Astăzi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Dâmbovița pentru anul 2023

Dezvoltarea și  investițiile au si anul acesta cele mai mari sume alocate în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, chiar cu 20 % mai mari decât în anul 2022. Astăzi, în ședința Consiliului Județean, a fost votat bugetul pe 2023, sectiunea de dezvoltare fiind de 60% din valoarea acestuia. „Mă bucur că și în 2023, prin această […] Articolul Astăzi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Dâmbovița pentru anul 2023 apare prima dată în DambovitaNews.

Astăzi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Dâmbovița pentru anul 2023

Dezvoltarea și  investițiile au si anul acesta cele mai mari sume alocate în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, chiar cu 20 % mai mari decât în anul 2022.

Astăzi, în ședința Consiliului Județean, a fost votat bugetul pe 2023, sectiunea de dezvoltare fiind de 60% din valoarea acestuia.

„Mă bucur că și în 2023, prin această construcție bugetară, vom susține dezvoltarea comunităților locale prin finanțarea Programului Județean de Dezvoltare Locală.

De asemenea, au crescut considerabil alocările financiare pentru #întreținerea și #reparația drumurilor județene.

Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, colegilor din aparatul Consiliului Județean Dâmbovița și tuturor celor care au înțeles cât de importantă este dezvoltarea județului nostru.

 Astăzi, ca de fiecare dată, s-a votat pentru dâmbovițeni și pentru viitorul județului Dâmbovița” , a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Articolul Astăzi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Dâmbovița pentru anul 2023 apare prima dată în DambovitaNews.