Ascendent în Fecioară – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Fecioară

Multe dintre punctele forte și punctele slabe ale Fecioarei rămân chiar și atunci când este găsit din nou ca ascendent. În primul rând, un ascendent în Fecioară își dezvăluie întotdeauna spiritul de observație, ceea ce îl face capabil să perceapă ceea ce se întâmplă în orice situație. 

Ascendent în Fecioară – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Fecioară

Multe dintre punctele forte și punctele slabe ale Fecioarei rămân chiar și atunci când este găsit din nou ca ascendent. În primul rând, un ascendent în Fecioară își dezvăluie întotdeauna spiritul de observație, ceea ce îl face capabil să perceapă ceea ce se întâmplă în orice situație. 

Ascendent în Fecioară – trăsături de caracter

În plus, se remarcă prin inteligența sa, abilitățile logice și analitice și abilitățile organizaționale. Rămâne meticulozitatea împreună cu disciplina care spune că nu renunți niciodată la un loc de muncă sau la un proiect înainte de a-l finaliza.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

În relațiile cu ceilalți, există timiditate. Un ascendent în Fecioară trebuie să câștige încredere înainte de a se deschide pe deplin, dar odată ce o face, se arată o persoană loială și altruistă.

Îi pasă în mod deosebit de îngrijirea oamenilor, atât din punct de vedere al sănătății, cât și din punct de vedere estetic.

Cu toate acestea, chiar și un ascendent în Fecioară are un perfecționism excesiv și hipercriticism față de ceilalți și de el însuși. Aceste două caracteristici îl pot duce la a fi moralist în ochii celor din jur. În plus, dezvăluie o anumită tendință spre a se victimiza.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Ascendent în Fecioară și dragostea

Când se îndrăgostește, totuși, are un tovarăș pe care poate conta întotdeauna și care va face orice pentru a își face fericit partenerul. În viața unui cuplu, pot interveni probleme ocazionale cauzate de mania de perfecțiune tipică Fecioarei, dar nimic care nu poate fi rezolvat.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

La fel ca „frații” săi de pe Pământ, Taur și Capricorn, ascendentul în Fecioară afișează, de asemenea, un aspect dual atunci când vine vorba de relații. De fapt, în timp ce el este predispus la legături durabile și stabile, pe de altă parte este greu să renunțe la instinct și emoții, rămânând adesea ancorat la logică și raționament. 

În mod normal, un ascendent în Fecioară se înțelege bine cu oricine prezintă în harta natală un semn de apă, în special Rac și Scorpion. 

Există afinități cu alte semne ale Pământului, iar înțelegerea sexuală crește cu Gemeni. Mai complicată este situația cu semnelede foc, care pot fi prea impulsive și instinctive pentru acest nativ.

Sănătate

Mai multe studii de astrologie și horoscop au arătat cum semnele prezente în diagrama lor zodiacală nu indică doar unele aspecte legate de personalitate, puncte forte, defecte și afinități în dragoste. 

De fapt, combinația dintre semnul zodiacal principal și cel ascendent poate afecta și sănătatea. În cazul unui ascendent în Fecioară, sănătatea este în esență bună, datorită și îngrijirii corporale pe care acești nativi o obțin în mod obișnuit. Mai mult Fecioara în harta natală este cunoscută pentru ipohondria sa.

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Aceste ființe evazive prioritizează conservarea de sine și păstrează întotdeauna un sentiment de demnitate. Ei înțeleg că lumea judecă, deoarece și ele fac același lucru. 

Dacă îi arăți unui ascendent în Fecioară o dorință de îmbunătățire, atunci vei avea un prieten pe viață. Dar dacă vei cădea într-o mlaștină de mediocritate, te va părăsi.

Conduși de Mercur (la fel ca Gemenii), ascendenții în Fecioară sunt gânditori destul de rapizi. Ca semne ale pământului, prețuiesc stabilitatea și se adaptează pentru că trebuie. Visează și inventează, păstrându-și gândurile ascunse până când este momentul să erupă. 

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Acești ascendenți lucrează pentru a-și păstra relațiile, sănătatea și pe ei înșiși, precum și pe cei mai apropiați de ei. Sunt obișnuiți ca lumea să nu îi înțeleagă. Sunt un semn mutabil și recunosc că lumea se află într-o stare constantă de schimbare. Din acest motiv, tind să fie rezervați în jurul celorlalți. Sunt interesați de stabilitate și vor căuta mereu asta, fie în relații de dragoste, fie în prietenii.

Sursa foto: Shutterstock.com