Așa va arăta pasajul rutier peste DN1, în dreptul orașului Băicoi. Zona este una cu risc ridicat de accidente

A fost finalizată varianta de construire a pasajului rutier peste DN1, în zona localității Băicoi. Zona în cauza este una în care, din nefericire, frecvent au loc accidente de circulație. Odată construit un astfel de pasaj suprateran, traficul va fi decongestionat, iar siguranța rutieră va mult îmbunătățită. Pasajul rutier va asigura ieșirea în condiții optime […] Articolul Așa va arăta pasajul rutier peste DN1, în dreptul orașului Băicoi. Zona este una cu risc ridicat de accidente apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Așa va arăta pasajul rutier peste DN1, în dreptul orașului Băicoi. Zona este una cu risc ridicat de accidente

A fost finalizată varianta de construire a pasajului rutier peste DN1, în zona localității Băicoi. Zona în cauza este una în care, din nefericire, frecvent au loc accidente de circulație. Odată construit un astfel de pasaj suprateran, traficul va fi decongestionat, iar siguranța rutieră va mult îmbunătățită. Pasajul rutier va asigura ieșirea în condiții optime […]

Articolul Așa va arăta pasajul rutier peste DN1, în dreptul orașului Băicoi. Zona este una cu risc ridicat de accidente apare prima dată în Observatorul Prahovean.