Aplicație mobilă pentru plata taxelor și impozitelor locale, în Fetești

Feteștenii își pot plăti taxele și impozitele locale, amenzile și alte obligații fiscale de pe orice telefon prin aplicația Avansis Mobile. Potrivit Primăriei Fetești, aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii care [...]

Aplicație mobilă pentru plata taxelor și impozitelor locale, în Fetești

Feteștenii își pot plăti taxele și impozitele locale, amenzile și alte obligații fiscale de pe orice telefon prin aplicația Avansis Mobile.

Potrivit Primăriei Fetești, aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii care au ROL deschis la primărie, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.

„Momentan pot exista dificultăți în înregistrare pe dispozitivele cu IOS, dar acestea vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil”, au precizat reprezentanții Instituției.

Primul pas care trebuie făcut pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon. Pentru a instala aplicația, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile.

În cel mai scurt timp aceste plăți vor putea fi efectuate și prin platforma ghiseul.ro.

De asemenea, Primăria Municipiului Fetești va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora, dar și pentru un management mai eficient, mai transparent, economie de timp, resurse umane și financiare.